Gelnagels

Graag mooie, verzorgde nagels? Vraag dan naar onze gelnagels of een verzorging met gellak, ideaal om je natuurlijke nagels te verstevigen en te verlengen. Gel is in tegenstelling tot acryl volledig geurloos en flexibeler.

Bij gelnagels start onze nagelstyliste Laura altijd met een basislaag, gevolgd door een builder die voor extra volume zorgt. Het geheel wordt afgewerkt met een kleurtje en een topcoat die je nagels beschermt. De opbouw van gellak is net hetzelfde als bij gewone nagellak, maar de levensduur van gellak is ca. 2 weken.

Liever een leuk motiefje of een versiering op je nagels? Vraag ernaar.

Manicure

Een grondige reiniging en verzachtende verzorging zijn een weldaad voor je handen. Wat we je zoal kunnen bieden tijdens een manicure:

  • Reiniging van de handen en nagels

  • Nagels in model knippen en/of vijlen

  • Nagelriemverzorging

  • Scrub

  • Paraffine

De huid wordt al na één behandeling met paraffine voelbaar zachter, elastischer en gladder. Paraffinetherapie geeft een betere bloeddoorstroming. Bye winterhanden!

Ontharing

Harsen, epileren… wij vrouwen vinden het fijn om overbodig lichaamshaar te verwijderen op plaatsen waar beharing ongewenst is. Er bestaan verschillende methoden om aan lichaamsontharing te doen.

The Full Beauty gebruikt filmhars voor het harsen van gevoelige zones, zonder strip. Verder striphars voor snelle ontharing van grote oppervlaktes, met strip.

Bekijk alvast onze prijslijst