Jouw bron van natuurlijke schoonheid

Een verzorgde, frisse look is een boost voor je zelfvertrouwen en je welzijn. Schoonheidssalon The Full Beauty helpt je daarbij. Aan het hoofd van het schoonheidsinstituut staat Laura Van Kerckhoven, gediplomeerd wimper- en wenkbrauwstyliste, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste.

Wat ooit begon als een zoektocht naar zachte en effectieve huidproducten voor de behandeling van allergie, groeide uit tot een ware passie voor natuurlijke schoonheid. Die vertaalt Laura alle dagen in de schoonheidsbehandelingen die ze in haar praktijk toepast.

Een schoonheidsbehandeling als totaalbeleving

Het is Laura’s missie om ook jou van je ‘full beauty’ te laten genieten. Of je nu langskomt voor een wimper- of wenkbrauwbehandeling, gelaatsverzorging, behandeling voor huidverbetering, kunstnagels of ontharing… hier krijg je een persoonlijke behandeling in een warme, relaxte sfeer. Ideaal om tot rust te komen.

The Full Beauty geeft je gelaatsbehandeling een extra dimensie door het gebruik van kleurentherapie. Want kleuren hebben wel degelijk een weldoend effect op je huid, lichaam en organen. Kortom, geniet van de totaalbeleving!

Wat onze klanten zeggen…

“Elke 3 weken kijk ik uit naar mijn gelaatsverzorging bij Laura. Het hele plaatje klopt… van de producten tot de behandeling, fijne babbel, ontspannen sfeer. Hier doe ik een flinke portie energie op.”

Sarah

“Laura gaf me zelfvertrouwen om zonder te veel make-up buiten te komen. Dankzij de Ansi producten straalt mijn huid als nooit tevoren.”

Ann

Gezonde voeding ondersteunt mee een stralende, frisse huid. Wil je er niet enkel tiptop uitzien, maar je ook fit voelen?

Bekijk dan zeker het aanbod van Nico Huttener, die in dezelfde praktijk personal training, sportbegeleiding en voedingsadvies verzorgt.

Ontdek The Full Circle
The Full Circle