Jouw wenkbrauwen in perfect shape

Je ogen en wenkbrauwen zijn jouw visitekaartje. Bij The Full Beauty zorgen we voor natuurlijke, stijlvolle wenkbrauwen die je extra uitstraling geven. Het juiste model krijgen in je wenkbrauwen, daar draait het om.

Epileren of harsen, aan jou de keuze. Idealiter laat je je wenkbrauwen elke 3 weken epileren en al dan niet kleuren. Een maandelijks bezoekje aan schoonheidsspecialiste Laura is dus geen overbodige luxe. Hieronder vind je de technieken die we bij wenkbrauwverzorging toepassen.

Bekijk onze prijslijst

Henna Brow

Henna Brow is dé behandeling voor langdurig mooie wenkbrauwen. Het is een techniek waarmee we dunne wenkbrauwen opvullen met hennaverf die ook de huid mee verft. Zo krijg je een mooie, volle look, die zo’n 5 weken blijft.

Hoe we dat doen? Eerst scrubben, dan shapen in een natuurlijke vorm, eventueel optisch liften en als laatste inkleuren met henna. Het is een zeer natuurlijke vorm van verzorging en een uitstekend alternatief voor een permanente vorm van wenkbrauwmake-up.

Henna Brow

Microblading

Bij microblading wordt de bestaande wenkbrauwvorm aangepast, geperfectioneerd of verdikt. Microblading passen we vaak toe bij deze kwaaltjes:

  • Dunne wenkbrauwen door veelvoudig epileren

  • Actieve levensstijl

  • Moeilijkheden bij het toepassen van normale make-up
  • Wens om er elk ogenblik fris en verzorgd uit te zien

  • Alopecia of pleksgewijze kaalheid

Hoe we dat doen? We maken kleine krasjes in de opperlaag van de huid, waarin semipermanente pigmenten achterblijven. Zo kunnen we niet alleen wenkbrauwen met missende delen opvullen, maar ook compleet nieuwe wenkbrauwen creëren. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun en toch krijg je een 3-dimensioneel effect. Een geslaagd resultaat gegarandeerd!

Microblading