Wimperextensie

Je ogen en wimpers verdienen alle aandacht bij je huidverzorging. Want vermoeidheid, stress of leeftijd lees je af van de ogen. Wimpers dragen dankzij een stijlvolle extensie, kleuring of lifting bij tot een mooie, vrouwelijke uitstraling.

Bij The Full Beauty kan je terecht voor wimperextensies en een reeks unieke wimperbehandelingen. Ontdek ze hieronder en vraag ons advies.

Lash Extend

Wimperlift LVL

Graag meer volume en een krul in je wimpers met langdurig resultaat? Dan is onze behandeling wimperlift LVL perfect voor jou. Tijdens deze wimperbehandeling gaan we je wimpers natuurlijk liften en krullen.

Wimperlifting

Hoe we dat doen?

Op je bovenste ooglid brengen we een schildje in siliconen aan waartegen de wimpers met een bonding gel gelijmd worden. Zo komen je wimpers netjes op een rijtje te staan en kunnen we er een lifting balm (Lash eXtend) overheen brengen, gevolgd door een volumefix en een eventuele kleuring om ze optisch te verlengen.

Wimperbotox

Wimperbotox (serum) is de finishing touch na je wimperlift LVL, goed voor een spectaculair resultaat van zo’n 6 weken. Wimperbotox kan je ook als losse behandeling boeken. Het is een intensief voedend masker en dus een echte vitamineboost voor je wimpers. Hierdoor ogen ze langer, dikker, sterker en gezonder.

Wimperlifting

Hoe we dat doen?

Eerst reinigen we je wimpers en dan brengen we een wimperbotox aan. Nadat het serum is ingetrokken, maken we de wimpers weer schoon en brengen we nog een conditioner aan. Wimperbotox als kuur van een aantal weken is een aanrader als je van nature zwakke wimpers hebt of als je langere tijd wimperextensions hebt gedragen.

Wimper permanente kleuring

Je wimpers verven? Dankzij een behandeling permanente kleuring krijgen je ogen meer dimensie. Het resultaat is een frisse en uitgeslapen blik, zelfs zonder mascara. Een permanente wimperkleuring adviseren we vooral bij dames die lichte wimpers hebben en die graag wat langer en voller doen lijken.

Hoe we dat doen?

We gebruiken waterbestendige wimperverf om de wimpers donkerder (vaak zwart) te maken. De verf licht ook doffe haartjes op waardoor je ogen zullen schitteren.

Bekijk onze prijslijst